рус укр
+380 (67) 565-42-62+380 (50) 766-91-82+380 (93) 542-25-54

Розпочав роботу новий сайт компанії ВО

Виробниче Об'єднання "Восход" повідомляє про оновлення свого web-представництва у новому форматі. Тепер він став презентабельнішим, функціональнішим і доступним будь-якого користувача.

Компанія ВО "Восход" сподівається, що її web-представництво буде цікавим не лише своїм дизайнерським рішенням і легкістю у користуванні, а й своєю інформативністю.

Особливої уваги заслуговують можливість швидкого замовлення продукції, що дозволяє користувачу не просто у три етапи сформувати замовлення, а й самому визначитися з вибором. Таким чином, клієнт може бут впевнений. що його питання не загубляться у сотні електронних листів і спаму, а відповідь буде отримана одразу.

Відвідавши наш сайт Ви зможете детально ознайомитися з кожною одиницею продукції, обрати техніку чи обладнання по групі використання, за типом навіски, за потужністю трактора і, відповідно, обрати для себе найкращий варіант.

Виробниче Об'єднання "Восход", власник Торгової Марки "Восход", є лідером у виробнрицтві грунтообробної техніки, машин і обладнання для сільського госоподарства,а також представником більшості найвідоміших вітчизняних заводів.

Дійсно, вибір техніки, машин і обладнання і Інтернеті при сьогоднішніх пропозиціях - не легка задача. На web-представництві ВО "Восход" в on-line є пропозиції практично всіх моделей грунтообробної, посівної, збиральної та іншої техніки, машин і обладнання, їх технічні характеристики, відео випробувань, відгуки клієнтів і т.д.

Тепер у компанії є можливість запропонуватинові сервіси для реальних і потенційних клієнтів, так як всі переваги інтерактивного спілкування були втілені на віртуальній сторінці www.voshod.ua.

Крім інформації про основну діяльність на сайті також розміщені матеріали про додаткові послуги, такі як кредитуваня, страхування, лізинг.

Сайт компанії став дійсно новим: новий дизайн, можливості інтерактивного спілкування, вибір за критеріями і замовлення, актуальні ціни у різних валютах, матеріал як для кінцевого споживача, так і для торгових організацій.

                                                                                                                                                                     

Компанія ВО "Восход"

Последние новости

Все новости →

© ТМ «Восход», 2005—2022